Een Coöperatieve Winstdelingsorganisatie
Fortunity Alliance Network

Over FAN

Een leven lang op zoek…

geery-deken

“Ben jij de degene die dit bedacht heeft?”

Verbaasd antwoordde ik daar ja op.

De laatste vijftien jaar kreeg ik die vraag vaker dan ik mij kan herinneren. En ik hoor ze vandaag nog steeds, maar verbaasd ben ik ondertussen niet meer. FAN is zo uniek dat het bij velen tot de verbeelding spreekt. Het trekt gevestigde normen en waarden in twijfel.

Waarom?

Omdat alles beter kan. We willen iedereen dezelfde kansen en best mogelijke middelen op succes geven. Net daarom stellen we de wereld, de economie en onszelf voortdurend in vraag.

En ik heb het hier niet alleen over financieel succes. Met FAN heb ik één ultiem doel: de wereld beter achterlaten dan ik hem aantrof.

Op welke manier kunnen we een grote impact hebben op mensen hun sociaal, fysiek, mentaal en intellectueel leven? Kunnen zaken niet anders? En vooral: kunnen ze niet beter?

Het begon allemaal toen ik als kleine jongen met mijn vader meereisde op zijn expat-avonturen. Hij was een gerespecteerd leider. Een sales- en motivatiecoach die mensen bijstond in de zoektocht naar zichzelf. En met de maximale ontplooiing van hun potentieel.

Ik had het geluk in contact te komen met een aantal van die bijzondere mensen. Dat het mijn wereldbeeld definitief zou veranderen lag toen al vast…

Dankzij de opbouwende kritieken van sommige van ’s werelds beste programmeurs, hebben we het coöperatieve winstdelingsmodel digitaal kunnen perfectioneren. Een revolutionair concept dat zijn kracht haalt uit natuurwetten.

Ik zie mezelf dan ook als de initiator van het concept. Alleen alles voor mekaar krijgen is bijna onmogelijk. En dat is ook de bedoeling niet. De A van FAN staat immers voor “Alliance”. Samenwerken als partners.

Net daarom werken we graag samen met mensen zoals u. Mensen die op zoek zijn naar meer in hun leven. Positieve mensen die vooruit willen.

Van harte welkom bij Fortunity Alliance Network.

Met coöperatieve groeten

Gerry Dekens

Kerndoelen

  • Verschillende sectoren verenigen

  • Verschillende bedrijven samenbrengen

  • Aanwezig zijn in (bijna) alle nichemarkten

  • Elk doelpubliek bereiken

Wat is FAN?

  • Een coöperatieve winstdelingsorganisatie

  • Brengt inkomsten van partnerbedrijven samen

  • Legt de oorsprong van die inkomsten vast

  • Gebruikt een democratisch systeem dat de winsten voor 100% verdeelt

  • Een uniek natuurlijk algoritme

Missie

Fortunity Alliance Network brengt positivisme, passie én evenwicht samen in een nieuw economisch model. Zonder beproefde technieken buiten beschouwing te laten.